Menuclose

Terugblikken over 2020

Terugblikken over 2020

Wauw wat een jaar is 2020 geweest.
In het eerste kwartaal heb ik door de lockdown heel erg fijn alle shoots van februari en maart kunnen bewerken en veel tijd met mijn gezin kunnen doorbrengen. In april kon ik al enkele shoots weer oppakken en inplannen. Toen de scholen weer open gingen kon ik weer volledig aan de bak als fotografe met de nodige maatregelen. Dit was voor mij heerlijk fris beginnen zonder allemaal fotoshoots op mijn to do lijst die nog gephotoshopt moesten worden. 

De Corona pauze heeft mij dus voor het eerst een beetje “vakantie gevoel” gegeven. Geen shoots die nog bewerkt moesten worden, geen administratie. Alles was bij. Het leuke was dat heel veel mensen wel shoots in het vooruit gingen boeken en cadeaubonnen kochten. Dit deed mij goed!

Ik heb als fotografe een geweldig jaar gedraaid. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle lieve mensen die dit jaar of volgend een fotoshoot hebben geboekt.

Door de vele aanvragen loop ik enorm achter met het reageren en terugbellen. Ik zorg dat ik deze week alle mails en voicemails ga beantwoorden. December zit vol! Er kan in januari nog geboekt worden.

Gelukkig is de moed de bruidsparen nog niet in hun schoenen gezakt. Er staan zulke mooie bruiloften gepland in mijn agenda! Daarnaast is mijn agenda voor januari ook al mooi gevuld met boudoir shoots en newbornbaby’s die ik mag verwelkomen in mijn studio. 

Ik heb dit jaar als schoolfotograaf maar liefst op 10 scholen mogen fotograferen. Komend voorjaar mag ik nog op 4 scholen fotograferen. Wat een feest iedere keer weer om die mooie lachjes op hun gezichtjes te kunnen vastleggen. Ik krijg hier ontzettend veel energie van en rij dan ook altijd met een top gevoel weer naar huis na een dag schoolfotografie

Ik ben onwijs blij dat jullie mij vertrouwen om mooie herinneringen vast te leggen.
Laten we in 2021 Corona achter ons? 
Ik sta te popelen om ook grote groepen weer te mogen fotograferen zonder 1,5 meter afstand.

Door de afhandeling van alle shoot van november en december zal ik iets minder berichten posten. Wel probeer ik zoveel mogelijk aan jullie te laten zien op mijn Instagram stories. Volg jij mij al?
www.instragram.com/elisabethfotografie

UA-11197444-1
Chat openen
Wilt u een vraag stellen?
Hallo, Ik ben Elisabeth.
Kan ik u helpen bij het maken van uw keuze?