Menuclose

Bruiloft fotografie Barbera en Boris in Deinum

Vandaag mocht ik dit prachtige bruidspaar vastleggen met mijn camera.
Door de Corona maatregelen moest de Ambtenaar beer goed meten of hij wel 1,5 meter van het bruidspaar af stond.
Als fotografe ben ik ten alle tijde op afstand gebleven om dit liefdeskoppel te fotograferen.
Het prachtige lente weer zorgde ervoor dat Boris en Barbera buiten konden trouwen met een kleine intieme ceremonie.
Beide houden ze van paardrijden, daarom kon het paard tijdens hun fotoreportage ook niet missen.

Het is voor mij als fotografe erg moeilijk om niet te mogen fotograferen. Daarom heb ik ingehaakt op de berenjacht actie en de bruiloft van deze beren in scene gezet. Deze 2 beren gaan er ook voor zorgen dat een kindje een fotoshoot van 5 digitale foto’s kan winnen. Hou je mijn Facebook pagina of website in de gaten hoe je dit kunt winnen met de berenjacht?

UA-11197444-1
Chat openen
Wilt u een vraag stellen?
Hallo, Ik ben Elisabeth.
Kan ik u helpen bij het maken van uw keuze?