Menuclose

Bruidsfoto’s: Trouwfotograaf Friesland, Groningen, Drenthe

 

 

Uw mooiste dag uniek en spontaan vastgelegd

Op zoek naar een bijna onzichtbare fotograaf die de sfeer van uw dag sfeervol vastlegt?
Sinds 2007 ben ik werkzaam als trouwfotograaf. Met mijn enthousiasme, ervaring en professionele apparatuur maak ik een prachtige reportage.
Inclusief: prachtig bewerkte foto’s op volledige resolutie.
Met mijn 2 professionele camera’s, drone en filmcamera met verschillende lenzen heb ik altijd de geschikte apparatuur in handen om uw mooiste momenten vast te leggen!. Ik ben de gehele dag onopvallend aanwezig en kan hierdoor romantische onderonsjes prachtig vastleggen.
Tevens kan ik als gediplomeerd visagiste uw make-up verzorgen. Ik kan, zodra dat nodig is, korte touch-ups van de make-up verzorgen (extra poederen tegen glimmen, lipgloss bijwerken etc.)
Voor beschikbaarheid van uw trouwdatum kunt u mailen naar: info@elisabethfotografie.nl of het formulier onder de foto’s invullen en versturen

U kunt vrijblijvend langs komen voor een kennismakingsgesprek, tijdens dit gesprek kunt u diverse voorbeeldalbums inzien en al uw vragen stellen.

In ieder pakket inbegrepen:
*Kennismakingsgesprek vooraf waarbij we de dag goed doorspreken.
*Foto’s nabewerkt in kleur en zwart/wit in maximale resolutie die per email naar uw verzonden worden.
*Reiskosten inbegrepen in NL.
*Preview van jullie trouwdag binnen 24 uur na de bruiloft
* Unieke beelden vanuit de lucht gemaakt met een drone. (Elisabeth is geregistreerd, verzekerd en gediplomeerd drone vlieger)
* Korte film met romantische beelden van jullie dag!
U kunt mij als fotografe boeken voor uw bruiloft vanaf: 995 euro (laagseizoen) 1299 (hoogseizoen)


(Gemiddeld geven bruidsparen tussen de 1900 en 2900 euro uit voor hun bruidsfotografie, albums en drone opnames bij Elisabeth Fotografie)
Wilt u de gehele prijslijst ontvangen ? stuur dan een bericht via het contact formulier hieronder. (Ik beantwoord mails binnen 24 uur, checkt u ook uw spam inbox als u geen reactie in uw inbox ontvangt?)


Vul het contact formulier hieronder in en kijk of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdag
Wilt u liever 2 fotografen? Ik kan een second shooter meenemen en uw mooie dag laten vastleggen door mij en een 2de fotograaf.

2 fotografen op uw bruiloft kunnen er voor zorgen dat er vanuit verschillende oogpunten foto’s worden gemaakt. Zoals bij de first look vanuit het oogpunt van de bruid en vanuit het oogpunt van de bruidegom.

 

 

UA-11197444-1
Chat openen
Wilt u een vraag stellen?
Hallo, Ik ben Elisabeth.
Kan ik u helpen bij het maken van uw keuze?