Menuclose

Davey 6 maanden oud , 12,5 jarig jubileum en Bouw fotostudio Deinum

Nu onze zoon 6 maanden oud is, probeer ik alle fotowerkzaamheden weer op te pakken. Jullie zullen ongetwijfeld gemerkt hebben dat het erg stil is geweest op deze website, de Facebookpagina en Instagram. Vanaf oktober zal ik weer wat regelmatiger foto’s delen die gemaakt zijn. 

Elisabeth Fotografie bestaat nu 12,5 jaar! Er zullen nog jubileum acties volgen! 

Ondertussen is de bouw van de studio gestaagd doorgegaan. Een officiële opening of open dag zal volgend jaar plaatsvinden. In welke vorm dit plaats gaat vinden weet ik nog niet.
Het is straks mogelijk om newbornfoto’s  en cakesmash fotoshoots te maken met daglicht of studiolicht. Daarnaast is het fotograferen van grotere familie’s binnen ook mogelijk. Om te starten met een leuke foto blog: hieronder mijn zoon Davey

UA-11197444-1
Chat openen
Wilt u een vraag stellen?
Hallo, Ik ben Elisabeth.
Kan ik u helpen bij het maken van uw keuze?