Menuclose

Familie Koetje tussen de Koeien

Een paar weken geleden kreeg ik een mail van  mevrouw Koetje. Ze had mijn foto’s van de familie tussen de koeien op mijn website gezien en werd daar razend enthousiast van. “Gezien  haar achternaam natuurlijk”.

Helaas woonde ze zelf in de stad dus moest er druk gezocht worden om een weiland met koeien. Dit duurde gelukkig niet lang want een boer net buiten de stad , vlakbij eigen huis vond het goed dat we in zijn weiland vol koeien foto’s gingen maken.

Vandaag was het dan zover ik ging samen met familie Koetje tussen de koeien foto’s maken. Het aller-leukste was nog  dat de familie zelf een beetje bang was voor koeien!

( dit is ook goed te zien op de 2de  foto )

UA-11197444-1
Chat openen
Wilt u een vraag stellen?
Hallo, Ik ben Elisabeth.
Kan ik u helpen bij het maken van uw keuze?