Menuclose

Pas beschikbaar vanaf 23 juli ( Augustus zo goed als vol) September nog plek

Lieve klanten (toekomstige klanten) Ik ben natuurlijk weer super blij dat er volop geboekt wordt. Ik kan niet wachten om allemaal mooie Foto’s van jullie te maken! Echter zit mijn agenda vol! Er zitten helaas maar 7 dagen in een week en 24 uren in een dag.

Vanaf 24 juli zijn er nog plekken vrij tot begin augustus! half en eind augustus zitten vol!

Mocht je dus voor het najaar in september nog een fotoshoot willen boeken? wacht hier niet te lang mee!

Ps. Zwangerschap shoots en newbornshoots gaan wel gewoon door! Een Baby kan niet wachten! Hier heb ik iedere week een ochtend voor ” vrij ” gehouden in mijn agenda. Deze ochtend ben ik normaal aan het photoshoppen, mocht er een bolle buikshoot ingepland worden of een newbornshoot dan vervalt deze photoshop ochtend.

UA-11197444-1
Chat openen
Wilt u een vraag stellen?
Hallo, Ik ben Elisabeth.
Kan ik u helpen bij het maken van uw keuze?