Menuclose

Afscheid gemeente Littenseradiel : voorstelling Greidehert

Gisteren mocht ik fotograferen bij de voorstelling Greidehert!
Tijdens de voorstelling nemen we afscheid van de prachtige gemeente Littenseradiel

Meer informatie over Greidehert vindt u hier
Informatie  van de website van gemeente Littenseradiel:

“Greidehert: een muzikale filmvertelling

Komt u ook naar Greidehert? Greidehert is een muzikale filmvertelling over Littenseradiel. Laat u meeslapen op de prachtige muziek (een arrangement van Jorrit Laverman) en geniet van de sferen, mensen en het landschap van Littenseradiel. Wybo Smids en Tjerk Kooistra tekenden voor het idee en de uitvoering.

Korps speelt live

Alle bezoekers bekijken een speciale film over Littenseradiel. Tegelijk met de film speelt er live een orkest dat bestaat uit muzikanten en leden van korpsen uit Littenseradiel. Fan oud tot jong, van ‘import’ tot geboren en getogen, van het landschap tot en met het verenigingsleven. Alles wat het platteland van Littenseradiel zo gewoon en tegelijkertijd zo bijzonder maakt.

Een boek voor alle huishoudens

Naast de voorstelling, krijgen alle huishoudens in Littenseradiel een boek met verhalen in de bus. De verhalen spelen zich af tussen 1984 en 2018, de tijd dat Littenseradiel bestond”

Na de voorstelling werd de prijs uitgereikt voor beste Friestalige dorps journalistiek.
Als laatste werd het college verrast en bedankt met een bloemetje.


(omdat er een filmopname werd gemaakt kon ik helaas niet flitsen of verschillende posities innemen) Gelukkig mag ik nog een voorstelling bewonderen en daar vanuit alle hoeken foto’s maken.

 

UA-11197444-1
Chat openen
Wilt u een vraag stellen?
Hallo, Ik ben Elisabeth.
Kan ik u helpen bij het maken van uw keuze?