Menuclose

Nieuwe website online

Hallo Allemaal,

De afgelopen dagen heb ik hard gewerkt aan deze nieuwe website. In november heb ik vele leuke opdrachten mogen fotograferen! Ook in de maand december staan er geweldig leuke afspraken ingepland! onder andere nog een prachtige bruiloft in winterse sferen! Daarnaast nog vele familiereportages op locatie en in de studio, kennismakingsgesprekken met bruidsparen voor 2018. Daarnaast ga ik mijn portfolio van bolle buik foto’s op locatie nog uitbreiden. Kortom allerlei leuke vooruitzichten voor de maand december!
2e kerstdag zijn er nog enkele plekjes vrij voor gezin/familie reportages. Wil jij je partner, ouders, opa’s en oma’s verrassen met een fotoshoot? boek dit dan nog snel!
2e kerstdag nog plek om 13.00 en 14.00
( waarom werk ik met de kerstdagen? Omdat ik weet dat familie’s bij elkaar krijgen soms erg lastig is. De volle agenda’s gooien meestal roet in het eten. Met de kerstdagen zijn de meeste mensen vrij en is een fotoreportage makkelijker in te plannen voor de familie diners beginnen. )

UA-11197444-1
Chat openen
Wilt u een vraag stellen?
Hallo, Ik ben Elisabeth.
Kan ik u helpen bij het maken van uw keuze?