Menuclose

Corona maatregelen

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus een informatieve mail van mijn kant. 

Bruiloften

Helaas moeten een groot aantal bruiloften van het voorseizoen de bruiloft verplaatsen. Jullie trouwen in het voorseizoen en ik hoop van harte dat het voor jullie niet van toepassing is. Bruidsparen, locaties en leveranciers worden hier hard door geraakt; het trouwseizoen staat immers net voor de deur.

Intakegesprekken

Momenteel doe ik alle intake/kennismaking gesprekken met nieuwe bruidsparen via Skipe tot 6 april. Als jullie in het naseizoen trouwen is het mogelijk om het intakegesprek te verplaatsen naar een later moment.

Wij verplaatsen onze bruiloft naar een datum tot 30 maart 2021

Het is mogelijk om kostenloos de datum te verplaatsen naar een datum waarop ik zelf ook nog beschikbaar ben. Hou er rekening mee dat er momenteel honderden bruiloften verplaatst worden en het misschien niet mogelijk is om op een zaterdag alle leveranciers bij elkaar te krijgen, kijk daarom ook goed naar doordeweekse dagen. Ik zou graag betrokken zijn in dit proces. Als jullie genoodzaakt zijn een datum te kiezen waarbij ik al een andere bruiloft geboekt heb staan gelden de reguliere boekingsvoorwaarden.

Wij annuleren onze bruiloft permanent

De reguliere boekingsvoorwaarden zijn hierop van toepassing. Als jullie verzekerd zijn (bijvoorbeeld via de Nationale Nederlanden Evenementenverzekering) is het wellicht mogelijk om jullie reeds gemaakte kosten daar te claimen.

Ik hou de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus goed in de gaten. Als er veranderingen zijn die van toepassing zijn op mijn diensten breng ik jullie hiervan op de hoogte. Als jullie naar aanleiding van deze mail vragen hebben mail of bel gerust.

Losse fotoshoots  Buiten op locatie (Gezin, Familie, cakesmash, dieren)
Voor deze fotoshoots volg ik de instructies van de overheid. Ik geef vooraf geen hand. Ik blijf op gepaste afstand en zorg ervoor wanneer ik mij niet fit voel, ik mij tijdig afmeld voor de fotoshoot om een nieuwe datum in te plannen.

Mochten jullie zelf je niet fit voelen dan kan de fotoshoot verplaats worden. Geef het tijdig aan.

UA-11197444-1
Chat openen
Wilt u een vraag stellen?
Hallo, Ik ben Elisabeth.
Kan ik u helpen bij het maken van uw keuze?