Menuclose

Schotland, Corona, Opening studio Bruiloftfotografie updates

Normaliter ben ik tot eind maart bijna 2 keer per week met een nieuw bruidspaar in gesprek, om kennis te maken en hun dag door te nemen. Op dit moment gaan de gesprekken door via Skype. Dit deed ik normaal met bruidsparen die ver weg wonen. Er staan prachtige bruiloften op de planning. Hopelijk is het Corona virus straks ingedamd en kunnen deze geliefden hun bijzondere dag gewoon door laten gaan. Echter… verdwijnen de bruiloften van april sneller uit mijn agenda, als het wc papier uit de winkel. Bruidsparen moeten noodgedwongen hun trouwdag verzetten. Ik hoop echt dat we in het najaar van dit virus af zijn.

Daarnaast hebben de mensen die mij op Instagram volgen gezien dat ik afgelopen weekend in Schotland was. Ik mocht hier de liefde tussen 2 schitterende mensen vastleggen. Ik wilde deze foto’s maar al te graag zo snel mogelijk met jullie delen. Echter zag ik dat vanaf zaterdag mijn bezoekersaantal van gemiddeld 400/500 bezoekers per dag, was gekelderd naar maar 75/90 bezoekers per dag. Ik snap volkomen dat iedereen nu met andere zaken bezig is en een fotoshoot bekijken wel het laatste is wat in je opkomt. Daarom heb ik ervoor gekozen om nog even te wachten met die blog. (wie stiekem wil gluren kan een enkele foto tegenkomen in de galeries op mijn site)Ook is het ontzettend zuur maar zal ik de Feestelijke opening van mijn nieuwe studio ook noodgedwongen moeten verschuiven. Ik wacht nog even met het inplannen van een nieuwe datum.

UA-11197444-1
Chat openen
Wilt u een vraag stellen?
Hallo, Ik ben Elisabeth.
Kan ik u helpen bij het maken van uw keuze?